Adliye Koridorları’nda Gülmek, Yeni Çıkanlar, Yeni Çıkanlar

Adliye Koridorları’nda Gülmek yazısını ve Yeni Çıkanlar yazarına ait tüm yazıları Kitaphaber.com.tr sitemizden okuyabilirsiniz.

Adliye Koridorları’nda Gülmek

12.06.2020 17:14 - Yeni Çıkanlar
Adliye Koridorları’nda Gülmek

Adli vakalarla bir şekilde muhatap olanlar ve hiçbir şekilde bu koridorlardan geçmeyen insanların adliye ile ilgili düşünceleri genellikle bu yapıların soğuk ve sert bir yapıda olduğu yönündedir. Çünkü hukuk, genel kanı olarak ciddi bir unsur olarak kabul görmüş ve bu ciddiyet de hukuk ile ilişkili olan hâkim, savcı ve avukatlardan, emniyet, jandarma personellerine ve adliye emekçilerine sirayet etmiştir. Bu ciddiyetin vatandaş nezdindeki yeri de ciddiyet ile birlikte soğuk, hatta çoğunlukla çekinceli bir tutum içerisinde olmaya itmektedir.

Asım Ekren de bunu fark edecek ki bu durumun bir de farklı yönü olduğunu yeni yayınlanan eserinde okuyuculara sunmaktadır. Meslek icabıyla Cumhuriyet Savcısı olan Asım Ekren, mesleki tecrübeleriyle birlikte yaşamış olduğu hatıraları, kendilerinin de bir insan olduğunu ve gülme haklarının olduğunu ifade eder gibi aktarmaktadır. Meslekî kavramlarla birlikte, başlı başına bir alan olan hukuka, hukuk olgusu içerisinde neler yaşandığına dair fikirler de sunan eser Asım Ekren’in 4. Kitabı olarak yayınlanmıştır.

Adliye Koridorları

Düşün/ce gül

Asım Ekren

Filiz Kitabevi

Yazarın diğer eserleri:

  • Haberlere Karşı Yasal Haklar – Aristo Yayınevi
  • Taraftara Uygulanan Spor Suçları Seyirden Yasaklama – Filiz Kitabevi
  • Doktor ve Sağlıkçılara Şiddetin Hukuki Boyutu ve Sonuçları – Filiz Kitabevi

Yazar: Yeni Çıkanlar - Yayın Tarihi: 12.06.2020 17:14 - Güncelleme Tarihi: 12.06.2020 17:14
8291

Yeni Çıkanlar Hakkında

Yeni Çıkanlar

Yeni Çıkan kitaplar hakkındaki kimi içerikleri bu profil altında yayımlıyoruz. Bu içerikler tanıtım bülteninden derlenmiş olabileceği gibi alıntı da olabilir. Nadiren kendi yazdığımız içerikler de olabilir.

Yeni çıkan kitaplarınızın tanıtım bültenlerini [email protected] adresine gönderebilirsiniz.

Yeni Çıkanlar ismine kayıtlı 206 yazı bulunmaktadır.