Arkas Sanat Merkezi’ndeki Tüm Sergiler Bir Tık Ötenizde, Haber, Yeni Çıkanlar

Arkas Sanat Merkezi’ndeki Tüm Sergiler Bir Tık Ötenizde! yazısını ve Yeni Çıkanlar yazarına ait tüm yazıları Kitaphaber.com.tr sitemizden okuyabil

Arkas Sanat Merkezi’ndeki Tüm Sergiler Bir Tık Ötenizde!

26.03.2020 13:40 - Yeni Çıkanlar
Arkas Sanat Merkezi’ndeki Tüm Sergiler Bir Tık Ötenizde!

Kültür sanat faaliyetlerine verilen zorunlu ara pek çok müzenin kapılarını kapatmasına neden olunca sanatseverler sanal müzelere yöneldi. Uçak bileti, giriş veya üyelik ücreti istemeyen sanal müzeler evde sanatla vakit geçirmek isteyenlere bulunmaz bir fırsat sunuyor. Arkas Sanat Merkezi de sanatseverleri, açıldığı 2011 yılından bu yana ev sahipliği yaptığı sergileri görmeye bekliyor. Ziyaretçilerin 3 boyutlu sanal gerçeklik farkıyla gezebileceği Arkas Sanat Merkezi internet sitesinde.

"Arkas Koleksiyonu'nda Post Empresyonizm", "Batılının Fırçasından Ege'nin Bu Yakası", "Sessizliğin Yankısı", "O, Bir Yıldızdı", ""Asker Ressamlar", "18. Ve 19. Yüzyıllarda İzmir; Batılı Bir Bakış", "Gallé Daum Lalique... Camın Şairleri", "Hoca Ali Rıza", "Arkas Koleksiyonu'nda Osmanlı Halı Sanatı", "İzmir: Yarınlara Bir Miras", "Antik Anadolu'nun Tanıkları", "Üç Denizin Arasında Osmanlı ve Fransız Boğaz Haritaları", "Anadolu Seyahatleri", "Arkas Koleksiyonu'nda Işığın Ustaları", "Victor Vasarely", "Arkas Koleksiyonu'ndan Su Manzaraları", "Renk Işık Titreşim", "1001 Gece", "Arkas Koleksiyonu'nda Post-Empresyonizm", ve ziyaretçi rekoru kıran "Pıcasso: Gösteri Sanatı" ile birçok farklı konseptte toplamda 20 sergiye ev sahipliği yapan Arkas Sanat Merkezi, evde sanatla vakit geçirmek isteyenlere bilgisayar ya da telefonlarından sanal müzesine davet ediyor.

Arkas Sanat Merkezi'nin internet sitesinde yer alan Sanal Müze sayesinde geçmiş sergiler 360 derece 3D sanal tur ile sanki oradaymış gibi gezilip, izlenebiliyor.

www.arkassanatmerkezi.com


Yazar: Yeni Çıkanlar - Yayın Tarihi: 26.03.2020 13:40 - Güncelleme Tarihi: 25.11.2021 15:08
5225

Yeni Çıkanlar Hakkında

Yeni Çıkanlar

Yeni Çıkan kitaplar hakkındaki kimi içerikleri bu profil altında yayımlıyoruz. Bu içerikler tanıtım bülteninden derlenmiş olabileceği gibi alıntı da olabilir. Nadiren kendi yazdığımız içerikler de olabilir.

Yeni çıkan kitaplarınızın tanıtım bültenlerini [email protected] adresine gönderebilirsiniz.

Yeni Çıkanlar ismine kayıtlı 206 yazı bulunmaktadır.