Aşkar Dergisi 36. Sayısı Ömer Faruk Dönmez Dosyası İl, Dergi, Dergihaber

Aşkar Dergisi 36. Sayısı Ömer Faruk Dönmez Dosyası İle Karşımızda yazısını ve Dergihaber yazarına ait tüm yazıları Kitaphaber.com.tr sitemizden

Aşkar Dergisi 36. Sayısı Ömer Faruk Dönmez Dosyası İle Karşımızda

03.12.2015 11:47 - Dergihaber
Aşkar Dergisi 36. Sayısı Ömer Faruk Dönmez Dosyası İle Karşımızda

Aşkar Dergisi'nin 36. sayısı çıktı. Sekizinci yılının son sayısını çıkaran Aşkar, Ömer Faruk Dönmez dosyası ile karşımızda. Derginin kapağında bizi, Ömer Faruk Dönmez'in "Bir kalbi yoksa, insan nereye gidebilir?" sözü karşılıyor. Ömer Faruk Dönmez'in bir söyleşinin de bulunduğu dosyanın yazarları: Hüseyin Çelik, Veysel Altuntaş, Regaip Albayrak, İdris Ekinci, Ayşegül Genç, Salih Kılınç ve Muhbettin Kenben.

Aşkar'ın şiir bölümü bu sayıda da dopdolu. İrfan Dağ, Özgür Ballı, Mustafa Melih Erdoğan, Salim Nacar, Yağız Gönüler, Dursun Göksu, Sadık Koç, Eray Sarıçam, Musa Günerigök, Eyüp Aktuğ, Cihad Özsöz, Şafak Tarhan, Burak Coşkun, Esma Koç, Yasin Fişne, Ali Yılmaz, Merve Parlak, Ali Yıldız, Ziya Gündoğan, Hikmet Çamcı bu sayının şairleri.

Öykü bölümünde bizi Mustafa Çiftçi karşılıyor. Nermin Tenekeci, Ayşegül Genç, Ayşe Yılmaz, Metin Çalı, Ayşenur Gönen bu sayının diğer öykücüleri.

Hatice Ebrar Akbulut, "MÜZEYYEN ÇELİK'LE ÖYKÜ ÜZERİNE", Hüseyin Karacalar ise "ZEYNEP ARKAN'LA "ORADA MERHAMET VARMIŞ" ÜZERİNE KONUŞTUK" başlıklı yazılarıyla söyleşi bölümünü oluşturuyor.

Taaruznâme bölümünü Mehmet Raşit Küçükkürtül'ün "DEVLETİN GÖLGESİNDE OTURMAK ŞİİRİ CILIZLAŞTIRIR", İrfan Dağ'ın ise "SANATÇI VE ŞAİR, NEDEN SEYİSE İHTİYAÇ DUYAR" yazıları oluşturuyor.

Mesûliyet Meselesi bölümünün yazıları ve yazarları şöyle: "ALLAH(C.C.) İÇİN SEVMEK ALLAH(C.C.) İÇİN BUĞZETMEK" Ferhat Nabi Güller, "MÜNAFIKLIĞA DÜŞMEKTEN SAKINMAK" Mehmet Raşit Küçükkürtül

Dikine Paralel bölümünde "ELEŞTİRİNİN CAN SUYU ELEŞTİRİYE CAN SUYU POETİK FİİLLER ELEŞTİRİNİN NEYİ OLDU?" yazısı sizleri bekliyor. Yazarları: Aziz Mahmut Öncel, İrfan Dağ.

Değini bölümünde buluşacağınız yazılar ise şunlar: "İNANCIMIZ SANATIN NERESİNDE" Yağız Gönüler, "AYŞE ŞASA'NIN RUH MACERASI" Feyza Gönüler, "MUSTAFA UÇURUM İLE KONUŞTUKÇA" MEMLEKET Ali Bal.

Bu sayının Aşkar Güzellemeleri'ni Aykut Ertuğrul yazdı.


Yazar: Dergihaber - Yayın Tarihi: 03.12.2015 11:47 - Güncelleme Tarihi: 27.11.2021 09:03
2968

Dergihaber Hakkında

Dergihaber

Dergilerin son sayıları hakkındaki kimi içerikleri bu profil altında yayımlıyoruz. Bu içerikler tanıtım bülteninden derlenmiş olabileceği gibi alıntı da olabilir. Nadiren kendi yazdığımız içerikler de olabilir.

Deginizin yeni sayı duruyu bültenlerini [email protected] adresine gönderebilirsiniz.

Dergihaber ismine kayıtlı 916 yazı bulunmaktadır.