Bilge Kral Aliya İzzetbegoviç’in Hayatı Roman Oldu, Kara Tahta, Kitaphaber

Bilge Kral Aliya İzzetbegoviç’in Hayatı Roman Oldu yazısını ve Kitaphaber yazarına ait tüm yazıları Kitaphaber.com.tr sitemizden okuyabilirsiniz.

Bilge Kral Aliya İzzetbegoviç’in Hayatı Roman Oldu

30.09.2016 10:00 - Kitaphaber
Bilge Kral Aliya İzzetbegoviç’in Hayatı Roman Oldu

Tarihe tanıklık eden ve tarihin seyrini değiştiren yakın dönem Müslüman öncüler örneklikleri ile yeni nesillere en güzel yolu çizerler. Yakın tarihin en güzel Müslüman öncülerinden biri olarak Aliya İzzet Begoviç’in hayatını bölümler halinde ele alan bu biyografik roman, Aliya’nın hayatını konu edinen ilk roman olma özelliğini taşımaktadır.

Kendi çağının şahitliğini en güzel şekilde yapıp, Müslüman dava adamı sorumluluğunu yerine getiren Aliya, bizlere düşünce ve fikir olarak büyük bir miras bırakmıştır. Bu mirasın en güzel şekilde korunup diğer nesillere teslim edilmesi ise bizim sorumluluğumuzdur.

Aliya, bize bütün hücrelerimizde hissedeceğimiz güzellikler bıraktı. Güzel fikirler, güzel düşünceler, güzel duruşlar, güzel tavırlar, güzel dertler… Aliya, bizim en sevdiğimiz şarkının en güzel notasıdır.

Aliya, iyi bir okur, iyi bir yazar, iyi bir düşünür, iyi bir eylem adamı, iyi bir devlet adamı, iyi bir eş, iyi bir baba, iyi bir dost ve büyük bir ufuktur…

Yeni nesillere rol model olması ve içinde yaşadığımız toplumda yeni Aliya’ların çıkmasına vesile olması niyeti ile kaleme alınan bu roman, umudun, barışın ve sevginin yeni neslin gönüllerinde yeşermesine vesile olmaya aday bir romandır.

Yazarımız Ferhat Özbadem tarafından kaleme alınan eser, yeni nesil için bilge ve dava adamlarının bilinmesine, hayatlarının farklı bir biçimde okunmasına vesile olması açısından önemli.


Yazar: Kitaphaber - Yayın Tarihi: 30.09.2016 10:00 - Güncelleme Tarihi: 26.09.2016 10:25
3057

Kitaphaber Hakkında

Kitaphaber

Kitaphaber adına bazen yeni çıkan bir kitabı tanıtırken bazen bizden bir şeyler paylaşırken ve bazen de alıntı ve yeni çıkanlar kullanıcı isimleriyle paylaşmayı tercih etmediğimiz veya hangi profil altında paylaşmanın uygun olduğunu bilemediğimiz içerikleri bu kullanıcı profiliyle paylaşıyoruz. Bir dönem kitaphaber adına yaptığımız söyleşileri de bu isimle paylaştığımız olmuştur.

Kitaphaber ismine kayıtlı 127 yazı bulunmaktadır.

Yazarımıza ait 8 kitap bulunmaktadır.