Çalısüpürgesi 3; Denemeye Cesaretin Var Mı?, Yeni Çıkanlar, Yeni Çıkanlar

Çalısüpürgesi 3; Denemeye Cesaretin Var Mı? yazısını ve Yeni Çıkanlar yazarına ait tüm yazıları Kitaphaber.com.tr sitemizden okuyabilirsiniz.

Çalısüpürgesi 3; Denemeye Cesaretin Var Mı?

16.08.2013 10:54 - Yeni Çıkanlar
Çalısüpürgesi 3; Denemeye Cesaretin Var Mı?

Çalısüpürgesi'nin Muhteşem Maceraları dizisinin zeki mi zeki, tatlı mı tatlı kahramanı Çalısüpürgesi, bu kez de hayatın tadına bakmaktan korkan, çekinen Henry'ye elini uzatıyor. Çalısüpürgesi ve Henry, yeni şeyler denemenin ne kadar güzel olduğunu, birbirinden yaratıcı yöntemlerle keşfedecekleri bir maceraya atılıyorlar

Çalısüpürgesi, ailesini bulmak için çıktığı yolculukta Henri adında bir çocuğa rastlar. Henri her şeyden korkmaktadır ve daha cesur biri olabilmek için acilen yardıma ihtiyacı vardır. Çalısüpürgesi'ne göre, Henri'nin, kendisine güç verecek tılsımlı varlığı bulması şarttır. Ama onu bulmak için çocuğun öncelikle birçok cesaret sınavından geçmesi gerekmektedir. Acaba Henri, bu sınavların üstesinden gelebilecek midir? Peki, bir şeylerden korkmak, gerçekten sanıldığı kadar kötü müdür?

"Bu kitabı okurken kendi korkularınızla yüzleşecek, onları yenmek için yeni yollar keşfedeceksiniz." (Deniz Şahin – Türkçe Öğretmeni)

Çalısüpürgesi-3
Denemeye Cesaretin Var mı?
Sabine Bohlman
Kelime Yayınları


Yazar: Yeni Çıkanlar - Yayın Tarihi: 16.08.2013 10:54 - Güncelleme Tarihi: 25.11.2021 16:08
3217

Yeni Çıkanlar Hakkında

Yeni Çıkanlar

Yeni Çıkan kitaplar hakkındaki kimi içerikleri bu profil altında yayımlıyoruz. Bu içerikler tanıtım bülteninden derlenmiş olabileceği gibi alıntı da olabilir. Nadiren kendi yazdığımız içerikler de olabilir.

Yeni çıkan kitaplarınızın tanıtım bültenlerini [email protected] adresine gönderebilirsiniz.

Yeni Çıkanlar ismine kayıtlı 206 yazı bulunmaktadır.