Hayal Bilgisi Dergisi 18. Sayı, Dergi, Dergihaber

Hayal Bilgisi Dergisi 18. Sayı yazısını ve Dergihaber yazarına ait tüm yazıları Kitaphaber.com.tr sitemizden okuyabilirsiniz.

Hayal Bilgisi Dergisi 18. Sayı

05.10.2015 11:54 - Dergihaber
Hayal Bilgisi Dergisi 18. Sayı

Cihat Albayrak ve Ayşe Ünsal yönetiminde yayın hayatına devam eden Hayal Bilgisi Edebiyat Dergisi 18. sayısına ulaştı.

Hayal Bilgisi Edebiyat Dergisi, her yeni sayısında okurlarına sürprizler yaparak yoluna devam ediyor. Dergi, 18. sayısından itibaren Metamorfoz Yayıncılık bünyesinde yayın hayatını sürdürecek.

edebiyathaberleri.com adlı internet sitesini yöneten ekip, derginin eser odaklı içeriğine, edebiyat haberlerini ekleyerek, Hayal Bilgisi'ni oldukça zengin bir içerik ile okura sunuyor.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Hayal Bilgisi ekibi, anketler, soruşturmalar ve söyleşiler ile edebiyat ortamının nabzını tutarken; kapılarını hiçbir yaş grubuna, görüşe, üsluba kapatmayarak ve gönderilen tüm eserleri titizlikle inceleyerek öykü ve şiir içeriği ile de öne çıkıyor.

18. sayıdan itibaren Arif Onur Solak ve Cihat Şit derginin editör kadrosunda görev almaya başlamış.

Yeni sayıda, tarihi romanlarıyla tanınan Eyyüp Altun, Çocuk Atölyesi kurucularından Özlem Özyurt, çocuk edebiyatı alanında eserler veren İdil Pişgin ve Türkiye'nin en genç yazarlarından Ahmet Can Altıok ile söyleşiler yapılmış.

MEVZUBAHİS sayfalarında Türkiye'nin İyilik Atlası çıkarılmış.

Yaşayan en iyi roman yazarımız ve Türkiye'de en çok okunan edebi tür başlıkları ile Edebiyat Haberleri sitesinde yapılan iki anketin sonuçları ilk kez paylaşılmış.

Dergide yer alan edebiyat haberlerinin bazıları ise şöyle: Van Yazarlar ve Şairler Derneği, Yazarların En Çok Okuduğu Kitaplar, Genç Öykücüye Yazı Hayatında Yol Haritası, İçilebilir Kitap, Wattpad'den Roman Oldu: Edebiyatta Wattpad Etkisi, Türkiye'de İnternet Üzerinden En Çok Satılan Kitap, TYB İstanbul Şubesi: Anadolu Edebiyatının Kervansarayı, Yayınevlerinin Yeni Dolandırıcılık Yöntemi, Türkiyeli Şairler Norveç'e Göç Ediyor

Yeni sayıda tanıtılan Vanlı yazar Ömer Faruk Arlı. Okur Kitaplığı'ndan çıkan Adem Turan'ın Hayâl Defteri ve Koton Kitap'tan çıkan Will Wiles'e ait Sakın Yere Bir Şey Dökme adlı kitaplar yeni sayıda incelenen eserler...

18. sayıda eserleriyle yer alan isimler:

Abdülkadir Üstündağ, Muzaffer Develi, Ahmet Kanter, Cihat Şit, Atillahan Erdağ, Emine Köseoğlu, Büşra Dilaveroğlu, Muallim Ayhan Bingöl, Mehtap Altan, Devrim Horlu, Beyza Alioğlu, Hakkı Aytaç, Mervan Söylemez, Tunay Özer, Esra Pak, Emre Gürkan Kanmaz, Hakan İsfa Şahin, Zeki Altın, Yağmur Durukan, Sedat İpek, Saliha Güngör, Seyran Tankuş, Ahmet Uğur Solak, Kevser Evsen, Arif Onur Solak, Cihat Albayrak, Ayşe Ünsal

MEVZUBAHİS sayfalarına görüşleri ile konuk olan isimler:

Şakir Kurtulmuş, Erdal Şahin, Emine Köseoğlu, Ayşe Arıkan, Aycan Solak, Atillahan Erdağ, Arif Onur Solak, İhsan İpek Cankurt, Emre Gürkan Kanmaz, Kevser Evsen, Adige Batur, Aybüke Bykn, Abdullah Ötgün, Muhammed Emin Metin, Faruk Çavuşoğlu, Tunay Özer, Sena Karataşlı, Özlem Aydın Gümüş, Hüseyin Karataş

18. sayıda arka sayfa şiiri Arif Onur Solak'a ait!

Dergi Kitap Yurdu, Idefix ve D&R üzerinden satın alınabilir.


Yazar: Dergihaber - Yayın Tarihi: 05.10.2015 11:54 - Güncelleme Tarihi: 26.11.2021 13:30
2956

Dergihaber Hakkında

Dergihaber

Dergilerin son sayıları hakkındaki kimi içerikleri bu profil altında yayımlıyoruz. Bu içerikler tanıtım bülteninden derlenmiş olabileceği gibi alıntı da olabilir. Nadiren kendi yazdığımız içerikler de olabilir.

Deginizin yeni sayı duruyu bültenlerini [email protected] adresine gönderebilirsiniz.

Dergihaber ismine kayıtlı 916 yazı bulunmaktadır.