Kitap Defteri Dergisinin 4. Sayısı Tanpınar ve Mustafa Ku, Dergi, Dergihaber

Kitap Defteri Dergisinin 4. Sayısı Tanpınar ve Mustafa Kutlu Dosyalarıyla Yayınlandı yazısını ve Dergihaber yazarına ait tüm yazıları Kitaphaber.co

Kitap Defteri Dergisinin 4. Sayısı Tanpınar ve Mustafa Kutlu Dosyalarıyla Yayınlandı

01.04.2019 09:45 - Dergihaber
Kitap Defteri Dergisinin 4. Sayısı Tanpınar ve Mustafa Kutlu Dosyalarıyla Yayınlandı

Mevsimlik "Kitap Defteri" dergisinin Nisan 2019 tarihli 4. sayısı çıktı. Yeni sayısında, yeni yayımlanan kitapların tanıtımlarıyla kitapsever okurlarının karşısına çıktı yine dergi.

Her sayısında yeni bir kitabı yayımlanan yazarla görüşme yapılan dergide bu sayının görüşmesi, "Postkolonyalizm ve Edebiyat" kitabının yazarı Bilgin Güngör ile yapıldı.

Derginin klasiği sayılacak alıntı bölümünde Joyce Carol Oates imzalı bir yazı var: Genç Yazara. Bu kez okuyanlara değil de özellikle genç yazarlara seslenen bir alıntı yazısı var dergide.

Derginin bu 4. sayısındaki, "İlk Kitap" bölümünde Ömer Eski, romancı Leyla Erbil'in ilk kez 1961'de basılan "Hallaç" kitabını gündeme getirdi.

İbrahim Tığ, uzun yıllardır Devrek'te aylık yayımlanan "Şehir" dergisini tanıttı "Kitap Defteri" okurlarına.

Muhsin Mete, Betül Bayraktar, İlker Aslan, Ertuğrul Gazi Derhem, Gülcihan Bakır, Ayşe Kanbur, Ece Tekçe ve Hasan Öztürk, yeni çıkan kitapları derginin okurları için değerlendiren diğer isimler.

Bu sayının sürprizi, dergi okurlarını heyecanlandıracak Ahmet Hamdi Tanpınar ve Mustafa Kutlu dosyaları.

Okurlarına abone yöntemiyle ulaşan "Kitap Defteri" dergisi, 2019 yılı abonelerine adına uygun düşecek biçimde bir "kitap" hediye ediyor.


Yazar: Dergihaber - Yayın Tarihi: 01.04.2019 09:45 - Güncelleme Tarihi: 27.11.2021 18:04
1308

Dergihaber Hakkında

Dergihaber

Dergilerin son sayıları hakkındaki kimi içerikleri bu profil altında yayımlıyoruz. Bu içerikler tanıtım bülteninden derlenmiş olabileceği gibi alıntı da olabilir. Nadiren kendi yazdığımız içerikler de olabilir.

Deginizin yeni sayı duruyu bültenlerini [email protected] adresine gönderebilirsiniz.

Dergihaber ismine kayıtlı 920 yazı bulunmaktadır.