Kitap Defteri Dergisinin 5. Sayısı Yayınlandı, Dergi, Dergihaber

Kitap Defteri Dergisinin 5. Sayısı Yayınlandı yazısını ve Dergihaber yazarına ait tüm yazıları Kitaphaber.com.tr sitemizden okuyabilirsiniz.

Kitap Defteri Dergisinin 5. Sayısı Yayınlandı

08.07.2019 09:53 - Dergihaber
Kitap Defteri Dergisinin 5. Sayısı Yayınlandı

Önce Kitap Yayınları adına mevsimlik yayımlanan "Kitap Defteri" adlı derginin Temmuz 2019 tarihli 5. sayısı çıktı. Kitap tanıtma ve eleştirisi alanındaki dergilerde İstanbul'un dışında bir ilk olan derginin bu sayısı Enis Batur'un "Kitap Evi" adlı metninden bir alıntıyla başlıyor.

Yakın zamanda, "Halit Ziya Hikâyeciliğinde Renklerin Dili" adlı kitabı yayımlanan Maksut Yiğitbaş ile kitabı hakkında bir görüşme var dergide.

Derginin her sayısında bir yazarın ilk kitabını okurlara anlatan Ömer Eski, bu sayıda Ferit Edgü'nün "Kaçkınlar" kitabını tanıtmış. "Kitap Defteri" içindeki "bir dergi" bölümünde Celal Karaca, editörlüğünü yürüttüğü iki aylık "Edebiyat Nöbeti" dergisiyle ilgili deneyimlerini paylaşmış okurlarıyla.

Pelin Yılmaz (Kirpi Mesafesi), Ayşe Kanbur (Kitaplık), Hasan Öztürk (Delirtilen Kadınlar), Betül Bayraktar (Dağınık Zihin), Ertuğrul Gazi Derhem (Edebiyat Atlası), Ali Selçuk (Pele'nin Öldüğü Yaz), Gönül Türüt (Camdaki Kız), Vahdettin Oktay Beyazlı (Kendi İmdadına da Koşup Gelen Hızır) bu sayıda yeni kitapları tanıtan başka isimler.


Yazar: Dergihaber - Yayın Tarihi: 08.07.2019 09:53 - Güncelleme Tarihi: 27.11.2021 18:04
1283

Dergihaber Hakkında

Dergihaber

Dergilerin son sayıları hakkındaki kimi içerikleri bu profil altında yayımlıyoruz. Bu içerikler tanıtım bülteninden derlenmiş olabileceği gibi alıntı da olabilir. Nadiren kendi yazdığımız içerikler de olabilir.

Deginizin yeni sayı duruyu bültenlerini [email protected] adresine gönderebilirsiniz.

Dergihaber ismine kayıtlı 916 yazı bulunmaktadır.