Mostar Dergisi 104. Sayı, Dergi, Dergihaber

Mostar Dergisi 104. Sayı yazısını ve Dergihaber yazarına ait tüm yazıları Kitaphaber.com.tr sitemizden okuyabilirsiniz.

Mostar Dergisi 104. Sayı

04.10.2013 10:38 - Dergihaber
Mostar Dergisi 104. Sayı

Mostar olarak 104. sayısında “Flört Aşkı Öldürür” diyerek “flört” anlayışını sorguladı ve içinin ne denli dolu olup olmadığını tespit etmeye çalıştı. Ekim ayı kapak yazısını Mükerrem Mete yazdı.

Davut Bayraklı, Yazar Dursun Gürlek ile İstanbul ve Gençlik Ruhu üzerine ilgi çekici bir söyleşi yaptı. Emre Baştuğ “Cepheden Göç Merkezine Bir Hayat Hikâyesi” araştırma yazısıyla, Mümin Munis “Sisin Ardındaki Han: Emir Timur”, Muharrem Yeşilyurt “Ben Müslüman Olduğumu Hiçbir Zaman Unutmadım: Cevher Dudayev”, Feyyaz Avan “Eğitimde Seviye Atlamak ” Sulhi Ceylan “İnkılâbı İçlerinde Yaşayanlar”, Süleyman S. Şahin “İran Sineması”,Argun Cevher “Çaylak Öğrencinin Üniversite Rehberi”, Attila K. Sezer“Çayına Öykü Batıranlar III”, Murat Aydoğdu “Resmî Tarih Zincirinin Kırılan Halkası: Enver Paşa”, Beyaz Arif Akbaş “Şeyh Galip İle Aşkın Okunmaz Kıyılarında” Fahri Sezer “Fragmanlar II” isimli yazılarıyla sizlerle buluşuyor.

Dergide yer alan, genç yazarların uğrak yeri “Tezgâh” bu ay okuyuculardan gelenlerle daha bir hareketli ve gün geçtikçe profesyonel bir edebiyat yayını olmaya doğru da gidiyor.

Gündelik hayatın, sosyal konuların, genel kültürün ve mizahın geniş yer tuttuğu yazılar da zevkle okuyacağınız bir bölüm oluşturuyor. “Gençliğin Gündemi”, “Kitap”, “Edebiyat”, “Külliyat”, “Öğrenci Günlüğü”, “Rahle”, “Kırkambar”, “Bulmaca” “Çizgi Hikâye”, ve “Çizgili Düşler” bölümleri de ilgi bekliyor.


Yazar: Dergihaber - Yayın Tarihi: 04.10.2013 10:38 - Güncelleme Tarihi: 07.12.2015 16:45
3044

Dergihaber Hakkında

Dergihaber

Dergilerin son sayıları hakkındaki kimi içerikleri bu profil altında yayımlıyoruz. Bu içerikler tanıtım bülteninden derlenmiş olabileceği gibi alıntı da olabilir. Nadiren kendi yazdığımız içerikler de olabilir.

Deginizin yeni sayı duruyu bültenlerini [email protected] adresine gönderebilirsiniz.

Dergihaber ismine kayıtlı 916 yazı bulunmaktadır.