Mostar Dergisi 138. Sayı Yayımlandı, Dergi, Dergihaber

Mostar Dergisi 138. Sayı Yayımlandı yazısını ve Dergihaber yazarına ait tüm yazıları Kitaphaber.com.tr sitemizden okuyabilirsiniz.

Mostar Dergisi 138. Sayı Yayımlandı

08.08.2016 11:10 - Dergihaber
Mostar Dergisi 138. Sayı Yayımlandı

15 Temmuz 2016’da hesaba katmadıkları milletimizi aslında unuttukları anlaşılıyor. Yoksa Çanakkale Savaşı’ndan, Kurtuluş Savaşı’ndan, Kıbrıs Barış Harekâtı’ndan bizi çok iyi tanıyorlar. Bu milletin her darbeden sonra sandıkta verdiği dersleri de çok iyi aldılar. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ve diğer kamu görevlilerinin ezici çoğunluğunun asla vatanına ihanet etmeyeceğine de eminler. Ama unutmuşlar demek ki. Ülkemizi açıktan işgal edemeyeceklerini unutmuşlar. Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni bombalatmayacağımızı unutmuşlar. Vatanını korumak için sokağa çıkan silahsız kahramanlarımıza ateş edenleri affetmeyeceğimizi unutmuşlar. Onların bu unutkanlığı bize çok şey hatırlattı. En büyük gücümüzün birliğimiz ve beraberliğimiz olduğunu, vatanımız söz konusu olduğunda milletimizin tek yürek olduğunu, öleceksek bir kere öleceğimizi, bayrağımızdan başka bayrağımız olmadığını, Türkiye’den başka hiçbir şeyimiz olmadığını hatırladık.

Bu sayımızda Savaş Ş. Barkçin ile FETÖ’nün yapısı, darbe teşebbüsünün arka planı ve hain oyunun millet tarafından nasıl bertaraf edildiğini ayrıntılı bir biçimde konuştuk: “FETÖ, İkiyüzlü, Kişiliksiz, Vatanına İhanet Eden İnsan Tipi Üretti”

Mükerrem Mete: “Tank Büken Demir Bilek”, Ali Muhsin Türkoğlu: “Fatin Rüştü Zorlu: Ne Korkuyorsun Oğlum, İlmek Benim Boynuma Geçecek Senin Değil!”, Ozan Bodur: “15 Temmuz’un İlk Kahramanı Ömer Halisdemir”, Yunus Emre Özsaray: “Fıtrata Açılan Savaş”, Şule Beyaz: “F16 Bombasıyla Sigarasını Yakmaya Başladı Millet”, Okay Tiryakioğlu: “Millet İradesi Darbecileri Devirdi”, Muhammed Yasin: “Sözlük: Darbe”, Davut Bayraklı: “Sıkıyönetim, Sıkıysa Yönetin!”, Mümin Munis: “Bursa’da Bir Çınar”, Sulhi Ceylan: “Acılarımızı Eğitemez Miyiz?”, Can Fırtına: “Unutma!”, Ömer Kara: “Sürekli Batı’ya Gidilirse Doğu’ya Varılır”, Yakup Mirza: “Çift Kanatlı Bir Fikir Adamı Erol Güngör”, Aydoğan K: “FETÖ Darbesi Başarılı Olsaydı ABD Kazanacak İslâm Kaybedecekti”, Arif Akbaş: “Çiçekli Elbise Öykü Seçkisi”, Hüseyin Aymayan: “Üşeniyorum, Öyleyse Yarın!”, Süleyman Salih Şahin: “15 Temmuz Ve Sonrasını Şili Sokaklarında İzlemek”, Eser Sazak: “Tövbenin Şartı Ve Günahlardan Kaçınmak”, M. Fatih Çakır: “Müslümanlar Arasına Tefrika Düşüren Hainlerin Melanet Ve Hileleri” yazılarıyla Ağustos sayımızdaki yerini aldı.

Gündelik hayatın, sosyal konuların, genel kültürün, aktüalitenin ve mizahın geniş yer tuttuğu bölüm ve yazılarıyla yeni sayımız raflardaki yerini alıyor.


Yazar: Dergihaber - Yayın Tarihi: 08.08.2016 11:10 - Güncelleme Tarihi: 08.08.2016 11:10
2469

Dergihaber Hakkında

Dergihaber

Dergilerin son sayıları hakkındaki kimi içerikleri bu profil altında yayımlıyoruz. Bu içerikler tanıtım bülteninden derlenmiş olabileceği gibi alıntı da olabilir. Nadiren kendi yazdığımız içerikler de olabilir.

Deginizin yeni sayı duruyu bültenlerini [email protected] adresine gönderebilirsiniz.

Dergihaber ismine kayıtlı 915 yazı bulunmaktadır.