Safvan bin Muattal’ın Biyografik Romanı Çıktı, Edebiyat, Yeni Çıkanlar

Safvan bin Muattal’ın Biyografik Romanı Çıktı yazısını ve Yeni Çıkanlar yazarına ait tüm yazıları Kitaphaber.com.tr sitemizden okuyabilirsiniz.

Safvan bin Muattal’ın Biyografik Romanı Çıktı

01.10.2021 09:00 - Yeni Çıkanlar
Safvan bin Muattal’ın Biyografik Romanı Çıktı

Adıyaman ili sınırları içinde medfun olan Safvan bin Muattal’ın hayatını roman olarak işleyen Ferhat Özbadem, roman ve edebiyat sever gençlerin sahabe Safvan bin Muattal’ın tanınması amacı ile bu eseri kaleme almıştır. Eser Çıra Genç etiketi ile neşredildi.

Yeryüzünün yıldızları olan sahabenin tanınması ve anlaşılması için verilen her emek değerlidir. Hele de roman tadında emekler daha da değerlidir. İslam medeniyetinin yeniden inşası köklerimizi tanıyıp geleceğe dönük eserler tasarlamak ile mümkündür. Safvan bin Muattal romanı köklerinden beslenen bir eserdir. Bugünün ve yarının Safvanlarının yetişmesine vesile olması niyeti ile kaleme alınmıştır.


Yazar: Yeni Çıkanlar - Yayın Tarihi: 01.10.2021 09:00 - Güncelleme Tarihi: 29.09.2021 17:01
940

Yeni Çıkanlar Hakkında

Yeni Çıkanlar

Yeni Çıkan kitaplar hakkındaki kimi içerikleri bu profil altında yayımlıyoruz. Bu içerikler tanıtım bülteninden derlenmiş olabileceği gibi alıntı da olabilir. Nadiren kendi yazdığımız içerikler de olabilir.

Yeni çıkan kitaplarınızın tanıtım bültenlerini [email protected] adresine gönderebilirsiniz.

Yeni Çıkanlar ismine kayıtlı 206 yazı bulunmaktadır.