Sarnıç Öykü 6. Sayı yayınlandı, Dergi, Dergihaber

Sarnıç Öykü 6. Sayı yayınlandı yazısını ve Dergihaber yazarına ait tüm yazıları Kitaphaber.com.tr sitemizden okuyabilirsiniz.

Sarnıç Öykü 6. Sayı yayınlandı

01.02.2013 09:12 - Dergihaber
Sarnıç Öykü 6. Sayı yayınlandı

"Odak Kitap" bölümünde Tülin Er'in David Vann ile gerçekleştirdiği geniş sohbetin yanı sıra Fadime Uslu, Esra Birkan ve Tom Bissell'in inceleme yazılarını bulacaksınız.

Sarnıç Öykü çağdaş dünya öykücülerinden Joseph Monninger, Shabbir Banoobhai ve John Biguenet'in öykülerine yer veriyor. Dergideki diğer öyküler ise Başar Başarır, Aziz Gökdemir, Kemal Gündüzalp, Ferda İzbudak Akıncı, Derya Sönmez ve Kerem Aslan'ın kaleminden çıkıyor.

"Damla-lık" bölümünü 14 Şubat Dünya Öykü Günü'ne ayıran Sarnıç Öykü'de, Edebiyatçılar Derneği Başkanı olduğu dönemde bu fikri hayata geçiren Özcan Karabulut'la yapılan söyleşiye yer veriliyor.

"Kült Kitap" bölümünde ise Kaya Tokmakçıoğlu'nun, Sadık Hidayet'in Aylak Köpek adlı kitabı üzerine hazırladığı incelemesini okuyabilirsiniz.

Kadir Yüksel "Öykü Vitrini" köşesinde Leonardo Sciascia'nın Şarap Rengi Deniz ve Neslihan Önderoğlu'nun İçeri Girmez miydiniz? adlı öykü kitaplarına değiniyor.


Yazar: Dergihaber - Yayın Tarihi: 01.02.2013 09:12 - Güncelleme Tarihi: 20.11.2021 18:01
2884

Dergihaber Hakkında

Dergihaber

Dergilerin son sayıları hakkındaki kimi içerikleri bu profil altında yayımlıyoruz. Bu içerikler tanıtım bülteninden derlenmiş olabileceği gibi alıntı da olabilir. Nadiren kendi yazdığımız içerikler de olabilir.

Deginizin yeni sayı duruyu bültenlerini [email protected] adresine gönderebilirsiniz.

Dergihaber ismine kayıtlı 916 yazı bulunmaktadır.