VAMPİRİN KANATLARI, Edebiyat, Misafir Köşesi

VAMPİRİN KANATLARI yazısını ve Misafir Köşesi yazarına ait tüm yazıları Kitaphaber.com.tr sitemizden okuyabilirsiniz.

VAMPİRİN KANATLARI

14.07.2021 09:00 - Misafir Köşesi
VAMPİRİN KANATLARI

Elif DURSUN yazdı...

Merhaba ben Elif, on bir yaşındayım. Dün bitirdiğim bir kitap hakkında sizinle düşüncelerimi paylaşmak istiyorum. Anlatacağım kitabın arka kapağındaki paylaşımlardan okuyucu yaşlarının 46, 13, 15, 8 ve 11 olduğunu gördüğümde çok şaşırmıştım. Demek ki bu kitabı her yaştan insan okumuştu.

Kitap hem gerçek olayları hem de doğaüstü olayları konu almaktadır. Kısaca konusu: Babası küçük yaşta vefat eden annesini aniden kaybolan 13 yaşındaki Luk Bartın adlı bir çocuğun hayatını anlatıyor. Yaşadığı yerin yakınlarındaki yetimhanede geçen kötü günleri ve hırsızlıkla suçlanarak okuldan at ılımasıyla devam eden kitapta Luk bir kızla tanışıyor. Ve olayların hepsini bu konuya dayanarak gerçekleşiyorlar.

Normal konulu kitaplar yerine doğaüstü olayları konu alan kitaplar benim daha çok ilgimi çekiyor. Ayrıca bu kitap vampirler üstüne kurulu. Vampirlerle yaşayan normal bir insanın oluşu da oldukça ilgin. Örneğin; vampirler yemek yemiyor ama yanlarındaki normal insan yiyor. Doğuştan vampir olmayanın hikâyesi ise; bir fırtına sonrası 5 gün halsiz ve uykuluyken aniden canlanıp teninin bembeyaz, dudaklarının kıpkırmızı olduğunu 3 gün sonra öreniyor. Sonra birden kanatları çıkıyor. Aynı bir melek gibi.

Konudan yeterince bahsettim. Bana göre kitap oldukça güzel. Yazar olayları en iyi şekilde anlatmış. Ben çok sevdim. Siz de (eğer ki okursanız) beğeneceğinizi düşünüyorum. Aslından kitabı okuduktan sonra internette filmini de gördüm. Filmi izlemek istemedim çünkü zaten konuyu biliyordum. Ama sizler izleyebilirsiniz.

BEYAZ KANATLI VAMPİR
Erkan İŞLERİ
Pinus Kitap Gençlik Yayın Evi
157 Sayfa
19. Baskı


Yazar: Misafir Köşesi - Yayın Tarihi: 14.07.2021 09:00 - Güncelleme Tarihi: 17.11.2021 21:55
792

Misafir Köşesi Hakkında

Misafir Köşesi

Kitaphaber ailesine misafir olmuş konuk yazarların yazılarını bu profilde bulabilirsiniz.

Misafir Köşesi ismine kayıtlı 1014 yazı bulunmaktadır.