Hece Taşları Dergisi 6. Sayısı Yayımlandı, Dergi, Dergihaber

Hece Taşları Dergisi 6. Sayısı Yayımlandı yazısını ve Dergihaber yazarına ait tüm yazıları Kitaphaber.com.tr sitemizden okuyabilirsiniz.

Hece Taşları Dergisi 6. Sayısı Yayımlandı

29.08.2015 11:32 - Dergihaber
Hece Taşları Dergisi 6. Sayısı Yayımlandı

Aylardan ağustos günlerden Cuma beyaz elbiseyle Sultan Alparslan Cuma namazını kıldıktan sonra beyaz haberleri duyurmak için toprağı kanıyla yoğurmak için yoksulu yetimi kayırmak için sancakla burçların vuslatı için kürdü türkü ile rum ülkesine Allah'ın izniyle yalın kılıçla dalınca bir uçtan ta öbür uca gökte yankılandı Allahuekber açıldı kapısı Anadolu'nun.

Aylardan ağustos günlerden Cuma Halit Bin Velid'in diktiği sancak Diyarbekir kalesinde rüzgâra bağrını açarak dalgalanırdı Ömer camiinin yan avlusunda peygamberi gören gözler aşkına ne oldu da böyle döndük şaşkına ne din tanıyan var ne Mem û Zîn'i İslam ümmetinin bir ferdi iken gülün boynu bükük sırıtır diken Yarabbi kahrolsun nifakı eken küfrün bayrağını burçlara çeken.

Aylardan ağustos günlerden Cuma bilmeyenler bilsin Çanakkale'de Yemen'de Bakü'de Sarıkamış'ta Bursa Eskişehir ve Kütahya'da İzmir'de Antep'te Şanlıurfa'da Kahramanmaraş'ta Osmaniye'de sırtımızı sırtımıza vererek gönlümüzü gönlümüze sererek göğsümüzü süngülere gererek birlikte savaştık yarınlar için de haydi söyleyin bu savaş niçin?

Aylardan ağustos günlerden Cuma Fırat Dicle Murat hırçın akıyor bereket kalmadı toprağımızda birlikte ağlayıp gülüştüğümüz bir dürüm ekmeği bölüştüğümüz tavuğumuz birbirine karışan kızlarını alıp kız verdiğimiz hangi gavurların hangi sözüyle soframıza bıçak saplamak ister İslam ümmetiyken bir sorun yoktu yüzüne bakınca ayna olanlar nereye gizlendi bilen söylesin.

Aylardan ağustos günlerden Cuma

Siyonist tacirler geçti hücuma

Ya Allah Bismillah Allahü Ekber!..

Bu Sayıda:

Niyazi Yıldırım GENÇOSMANOĞLU, Mustafa AYVALI, Nuri PEKSÖZ, Eyüp ŞAHAN, Talat ÜLKER, Mehmet ÖZDEMİR, Mecit Teymurifar SEFA, Günerkan AYDOĞMUŞ, Bestami YAZGAN, Ömer AYDOĞAN, Tayyib ATMACA, Mehmet PEKTAŞ, Hasan Fahri TAN, Erdal NOYAN, Azade TURAP, Salih ÖZEL (Evreni), İsmail Kutlu ÖZALP, Mustafa BENEKLİ, Habib KARASAKALLI, Yasin USTA, Halit YILDIRIM, Mehmet Fatih KÖKSAL, İsmail GÖKTÜRK (Aczî), Âşık HUZURÎ


Yazar: Dergihaber - Yayın Tarihi: 29.08.2015 11:32 - Güncelleme Tarihi: 08.12.2021 09:01
2481

Dergihaber Hakkında

Dergihaber

Dergilerin son sayıları hakkındaki kimi içerikleri bu profil altında yayımlıyoruz. Bu içerikler tanıtım bülteninden derlenmiş olabileceği gibi alıntı da olabilir. Nadiren kendi yazdığımız içerikler de olabilir.

Deginizin yeni sayı duruyu bültenlerini [email protected] adresine gönderebilirsiniz.

Dergihaber ismine kayıtlı 916 yazı bulunmaktadır.