Kalpleri Akord, Yeni Çıkanlar, Yeni Çıkanlar

Kalpleri Akord yazısını ve Yeni Çıkanlar yazarına ait tüm yazıları Kitaphaber.com.tr sitemizden okuyabilirsiniz.

Kalpleri Akord

09.12.2017 10:00 - Yeni Çıkanlar
Kalpleri Akord

Kalpleri Akord, var olan tüm ayrıntılardan bir bütün sunuyor okurlarına, yazar 29 farklı bölümde tarihin, yakın tarihin, toplumların, toplumuzun ve inançlarımız için farklı aforizmaların altını çiziyor. Düşüncede ve eylemde dünyalık meselelerde ve manevi hayatta anahtar sözcükler hatta noktadan önce yazılabilecek tüm tümceler derli toplu sayfalarını tutuyor bu kitabın.

Ahmet Yaşar Çakmak´ın ikinci kitabı olan Kalpleri Akord, toplumsal birçok meseleye ilişkin hassas noktalara, sinir uçlarına parmak basıyor. Kanaat önderlerinin, alimlerin belirli meselelerdeki görüşleri Ahmet Yaşar Çakmak´ın uzun yıllar elde ettiği tecrübe ve birikimle okura sunuluyor. Kitabın öyküsü çok farklı eskiler bu birikime “fişleme” diyorlar. Eser sahibi büyük zarfların içerisine altını çizdiği tüm düşünceleri, anektodları yıllarca biriktirip ardından bir derleme ortaya koyuyor.


Yazar: Yeni Çıkanlar - Yayın Tarihi: 09.12.2017 10:00 - Güncelleme Tarihi: 17.11.2021 00:29
2229

Yeni Çıkanlar Hakkında

Yeni Çıkanlar

Yeni Çıkan kitaplar hakkındaki kimi içerikleri bu profil altında yayımlıyoruz. Bu içerikler tanıtım bülteninden derlenmiş olabileceği gibi alıntı da olabilir. Nadiren kendi yazdığımız içerikler de olabilir.

Yeni çıkan kitaplarınızın tanıtım bültenlerini [email protected] adresine gönderebilirsiniz.

Yeni Çıkanlar ismine kayıtlı 206 yazı bulunmaktadır.