Küçük Yerlerin Büyük İnsanları, Yeni Çıkanlar, Misafir Köşesi

Küçük Yerlerin Büyük İnsanları yazısını ve Misafir Köşesi yazarına ait tüm yazıları Kitaphaber.com.tr sitemizden okuyabilirsiniz.

Küçük Yerlerin Büyük İnsanları

06.02.2013 08:52 - Misafir Köşesi
Küçük Yerlerin Büyük İnsanları

Yakup Çak, kitaphaber okurları için yazdı.

İnsanın hayatında çocukluğunun yeri bir başkadır. En samimi duyguların, sevgilerin ve art niyetsiz sevginin yaşandığı anlardır. Ve hatırası bir başka değer taşır. Dostlukların, gelecek ile ilgili hayallerin temelleri o gün atılır.

Kitap, okumanın kıymetinin yeni yeni bilindiği günlerde, okumak için mücadele veren bir çocuğun hikâyesidir. Zorlu köy şartlarında başarmanın tek yolunun çalışmak olduğunun farkına varan ve her şeye rağmen hedefine yürüyen azmin hikâyesidir.
Yazar'ın ilk kitabı olan Küçük Yerlerin Büyük İnsanları'nda Anadolu köylüsünün hala yaşamak zorunda olduğu zorluklar anlatılmaktadır. Yazar, kendi yaşadığı olayları bir çocuğun ruh halini anlatarak aktarmaktadır.

Küçük yerlerin büyük insanları, kendi azim ve gayretleri ile zirveyi her zaman zorlamıştır. Kimi gün ümitsizlik çıkmıştı karşılarına, bazen de aşılması güç engellerle karşılaşmışlardı. Ama bütün olumsuzluklara rağmen, ısrarla doğruluğuna inandıkları yollarına devam etmeyi başarmışlardı...

Köy hayatının bütün önemli olaylarının anlatıldığı hikâyeler, Konya'nın Sarayönü İlçesinde geçmektedir. Gerçek bir hayat hikâyesidir...


Yazar: Misafir Köşesi - Yayın Tarihi: 06.02.2013 08:52 - Güncelleme Tarihi: 03.12.2021 15:15
3341

Misafir Köşesi Hakkında

Misafir Köşesi

Kitaphaber ailesine misafir olmuş konuk yazarların yazılarını bu profilde bulabilirsiniz.

Misafir Köşesi ismine kayıtlı 1018 yazı bulunmaktadır.