Mısır Direnişi İçin Şiirler Kitabı, Yeni Çıkanlar, Alıntı

Mısır Direnişi İçin Şiirler Kitabı yazısını ve Alıntı yazarına ait tüm yazıları Kitaphaber.com.tr sitemizden okuyabilirsiniz.

Mısır Direnişi İçin Şiirler Kitabı

09.10.2013 10:24 - Alıntı
Mısır Direnişi İçin Şiirler Kitabı

Milli Gazete'de bir süre önce bir seri halinde yayınlanan Mısır için yazılmış şiirler, Sultanbeyli Belediyesi tarafından kitaplaştırıldı. Şiirlerin İngilizce ve Arapça çevirilerinin de bulunduğu antoloji için Cevat Akkanat büyük çaba gösterdi.

Kitabı ücretsiz olarak edinmek isteyenler, cevatakkanat[at]gmail.com adresine e-posta göndererek taleplerini bildirebilirler.

9 Ekim Çarşamba günü Sultanbeyli Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek, DAİMA R4BİA 40 Şair 40 Şiir adlı etkinlikte kitap katılımcılara dağıtılacak. Etkinliğe pek çok şair ve edebiyatçı katılacak. Ayrıca projeye destek veren pek çok dergi yöneticisi, gazeteci ve programcı da var.

Antolojide şiirleri ile yer alan isimler

Cevat Akkanat, Metin Önal Mengüşoğlu, Bahaettin Karakoç, Nurettin Durman, Cahit Koytak, Mehmet Atilla Maraş, Arif Ay, Ahmet Mercan, Recep Garip, Bestami Yazgan, İbrahim Eryiğit, Şakir Kurtulmuş, Adem Turan, Nurullah Genç, Bünyamin Doğruer, Müştehir Karakaya, Rasim Demirtaş, Tayyib Atmaca, Alaaddin Karaca, Adem Karanlık, Arif Dülger, Abdurrahman Adıyan, Sergül Vural, Abdulhakim Koçin, Hayrettin Orhanoğlu, Osman Aktaş, Cengiz Coşkun, Hicabi Kırlangıç, Özcan Ünlü, Mehmet Kurtoğlu, Mustafa Oğuz, Sıddık Ertaş, Bilal Tırnakçı, Fatma Esti, İnci Okumuş, Mehmet Aycı, Murat Soyak, Ersin Karaca, Mustafa Uçurum, Gökhan Serter, Hüseyin Kaya, Vural Kaya, Yunus Emre Altuntaş, Behçet Yani, Mehmet Baş, Resul Tamgüç, Cihat Albayrak, Hatice Çay.

Cihat Albayrak & Kaynak: http://www.defterk.biz/haber/haber-defteri/misir-direnisi-icin-siirler-kitabi/891.html


Yazar: Alıntı - Yayın Tarihi: 09.10.2013 10:24 - Güncelleme Tarihi: 19.11.2021 20:19
2840

Alıntı Hakkında

Alıntı

Genelde kaynak göstererek arada ise sadece atıf yaparak farklı sitelerdeki içerikleri sitemizde yayımladığımız oluyor. Kaynak vermediğimiz içerik için lütfen uyarın, düzeltelim.

Alıntı ismine kayıtlı 114 yazı bulunmaktadır.