Mostar 97. Sayısıyla Gönüllere Köprü Kurmaya Devam Edi, Dergi, Dergihaber

Mostar 97. Sayısıyla Gönüllere Köprü Kurmaya Devam Ediyor yazısını ve Dergihaber yazarına ait tüm yazıları Kitaphaber.com.tr sitemizden okuyabilirs

Mostar 97. Sayısıyla Gönüllere Köprü Kurmaya Devam Ediyor

27.02.2013 11:03 - Dergihaber
Mostar 97. Sayısıyla Gönüllere Köprü Kurmaya Devam Ediyor

Mostar olarak 97. sayımızda kitap okuma konusunu ele aldık ve "Çok Kitap Okumayın!" dedik. Ülkemizde ve dünyada her gün binlerce çeşit kitap yayımlanırken, "Kısa olan insan ömründe ne kadar çok kitap okuyabiliriz ki?" telaşına düşmeden ve kemmiyet meselesine kapılmadan işin keyfiyet bölümüne eğildik. Çok kitap okumaktan ziyade bir kitabı çok okumanın önemi üzerinde durduğumuz kapak yazısını Mehmet Raşit Küçükkürtül yazdı: "Çok Kitap Okumayın!"

Ömer Kadıoğlu, Sinan Köseoğlu ile "X-Y-Z Nesli" üzerine ilgi çekici bir söyleşi yaptı. Necmettin S. Şahin Hollywood sinemasını irdeledi. Emre Baştuğ Şubat sayımızda yer alan "Bosna'dan Mülteci Kamplarına" başlıklı araştırma röportaj yazısının ikinci bölümüyle, Mümin Munis "Çanakkale'nin Sultanı", Muhsin Türkoğlu "Malcolm X", Sulhi Ceylan "Dokunma Yanarsın", Murat Aydoğdu "Osmanlı Nasıl Durduruldu?", Bahaddin Durak "Check-Up Sihirli Değnek Değil", Argun Cevher "Ev Kiralama, Ev Sahibi Tavla!" yazılarıyla sizlerle buluşuyor.

Dergimizin en önemli bölümü olan "Tezgâh" ise Mostar okuyucularıyla bir köprü kurmak için okuyucularımızı kendi yazı, eleştiri, e-mektup, tavsiye ve paylaşımlarıyla dergi mutfağına davet etmeye devam ettiğimiz bir bölüm. Bu sayımızda biraz daha hareketli olmasına önem gösterdiğimiz ve sizlerden gelen gönderilerin biraz daha fazla yer aldığı bu bölümü beğeneceksiniz. Ödüllü hikâye yarışmamız yine bu bölümde devam ediyor.

Gündelik hayatın, sosyal konuların, genel kültürün ve mizahın geniş yer tuttuğu yazılar da zevkle okuyacağınız bir bölüm oluşturuyor. Bu yazıların dışında "Gençliğin Gündemi", "Fotoğrafa Giriş", "Kitap", "Külliyat", "Öğrenci Günlüğü", "Bilişim", "Şifahâne", "Rahle", "Kırkambar", "Çizgili Düşler" ve "Zaman Zaman İçinde" bölümleri de yine sizin ilginizi bekliyor.


Yazar: Dergihaber - Yayın Tarihi: 27.02.2013 11:03 - Güncelleme Tarihi: 20.11.2021 02:04
2861

Dergihaber Hakkında

Dergihaber

Dergilerin son sayıları hakkındaki kimi içerikleri bu profil altında yayımlıyoruz. Bu içerikler tanıtım bülteninden derlenmiş olabileceği gibi alıntı da olabilir. Nadiren kendi yazdığımız içerikler de olabilir.

Deginizin yeni sayı duruyu bültenlerini [email protected] adresine gönderebilirsiniz.

Dergihaber ismine kayıtlı 920 yazı bulunmaktadır.