Okur Kitap Dergisinin 23. Sayısı Yayımlandı, Dergi, Dergihaber

Okur Kitap Dergisinin 23. Sayısı Yayımlandı yazısını ve Dergihaber yazarına ait tüm yazıları Kitaphaber.com.tr sitemizden okuyabilirsiniz.

Okur Kitap Dergisinin 23. Sayısı Yayımlandı

08.01.2022 09:00 - Dergihaber
Okur Kitap Dergisinin 23. Sayısı Yayımlandı

Merhabalar.

Okur Kitap Dergisi 23. sayısıyla huzurlarınızda.

Bu sayımızla birlikte beşinci yılımızı tamamlayarak altıncı yılımıza girmiş bulunuyoruz. Her zamanki gibi siz kıymetli okurlarımızın desteği bizler için hayati önem taşıyor. Yeni abonelik dönemimizi de bu vesile ile sizlere hatırlatmak isteriz. Ekte ilgili afişi bulabilirsiniz.

Artık geleneksel hale gelen "yılın yıldız kitapları" değerlendirmemiz yeni sayımızın soruşturma sayfasında yer alıyor. Dergimiz yazarlarının farklı kategorilerde yılın öne çıkan kitaplarını seçtiği bu soruşturma, geçtiğimiz yılın bizim açımızdan dikkat çeken eserlerinin yer aldığı bir seçki niteliğinde.

Bu sayımızın söyleşi sayfalarında Mustafa Kirenci, Emre Topoğlu, İbrahim Sadri, Tayfur Esen, Selenge Yayınları ve Holly Ovenden var.

Yeni sayımızın kapak görselini ve bazı iç sayfalarını ekte bulabilirsiniz. Okur'a aşağıdaki online satış siteleri vasıtasıyla tüm Türkiye'den ulaşabilirsiniz:

- https://www.kitapyurdu.com/yayinevi/okur-kitap-dergisi/8585.html

- https://www.erkamyayinlari.com/marka/okur-kitap-dergisi


Yazar: Dergihaber - Yayın Tarihi: 08.01.2022 09:00 - Güncelleme Tarihi: 06.01.2022 15:24
658

Dergihaber Hakkında

Dergihaber

Dergilerin son sayıları hakkındaki kimi içerikleri bu profil altında yayımlıyoruz. Bu içerikler tanıtım bülteninden derlenmiş olabileceği gibi alıntı da olabilir. Nadiren kendi yazdığımız içerikler de olabilir.

Deginizin yeni sayı duruyu bültenlerini [email protected] adresine gönderebilirsiniz.

Dergihaber ismine kayıtlı 916 yazı bulunmaktadır.